De Krachteik focus: Healthy People, Healthy Planet, Healthy Profits

Onze krachten bundelen voor het welzijn van ons allemaal!

Deelnemen in coöperatie Krachteik is voor ondernemers (profit) en instellingen (non-profit) die samen maatschappelijke verantwoordelijkheid willen nemen om een onderscheidende bijdrage te leveren aan People, Planet en Profit.

In samenwerking richten we onze gezamenlijke energie op gezondheid. Gezonde mensen, gezonde bedrijven en organisaties, gezonde omgangsvormen, een gezonde samenleving en een gezonde planeet. Duurzaamheid en gezondheid gaan hand in hand.

We werken op basis van gelijkwaardigheid in een complementaire organisatie die zich richt op een sociale samenleving met een eerlijke economie. We kennen eigen waarden en regels, gebaseerd op universele (natuur) wetten.

Deelnemers zijn mede-eigenaar van de coöperatie en betalen geen contributie.

We faciliteren elkaar, dragen zorg voor elkaar, delen onze kennis, ervaringen en netwerken. Als collectief dragen we financieel bij aan de aangesloten non-profit organisaties die zich bezig houden met het welzijn van onze samenleving en leefomgeving.

We organiseren op meerdere locaties netwerkbijeenkomsten zoals het Krachteik Netwerkcafé. We ontwikkelen samen in de Krachteik Innovatie Sprint en samen organiseren we educatie middels o.a. trainingen en workshops. Onze commerciële potentie maken we samen waar met complementaire marketing.

Krachteik is er voor jou!

Kom kennis maken en meer informatie opdoen in het eerstvolgende Krachteik Netwerkcafé. Zie de agenda op de website. Of neem vrijblijvend contact op via telefoon of mail.

_DSC1661 - kopie

Hey! I am first heading line feel free to change me

Hey! I am first heading line feel free to change me

Het aanbod van Krachteik

Diensten & Producten van de deelnemers

Waarom BreinYoga deelnemer is in Krachteik?

 

headersWaarom? Omdat Krachteik mijn visie deelt dat we samen één zijn, energetisch verbonden met elkaar. Maar ook dat we onafhankelijk van elkaar, ieder op onze eigen wijze, uniek zijn en iets toe te voegen hebben aan de samenleving en de maatschappij. Samen staan we sterk door als mens en als ondernemer onze individuele krachten, ervaring, kennis en visie te delen en te bundelen binnen een complementaire organisatie als Krachteik. Er is geen hiërarchische structuur binnen Krachteik, we zijn allen gelijkwaardig aan elkaar. Meewerken aan de groei van Krachteik betekent groei en ontwikkeling van onszelf, als mens, als ondernemer en als bedrijf. Voor mij en mijn praktijk betekent Krachteik een waardevolle sociale samenwerkingsvorm, waarbij de mogelijkheden geschapen worden om elkaar aan te vullen. En wat ik vooral belangrijk vind is de groei en ontwikkeling als eenheid! Als die Krachtige Eik er te ZIJN en samen te werken mèt en vòòr mensen, de maatschappij en de aarde.