Gelijkwaardig samenwerken is de sleutel voor een betere toekomst!

Krachteik is er voor jou!

Krachteik is geboren vanuit de overtuiging dat samenwerken de meest natuurlijke manier is om een gezonde, eerlijke en duurzame business te creëren.

Samenwerken in Krachteik gebeurt op basis van:

  1. gelijkwaardigheid
  2. transparantie
  3. vrijheid
  4. veiligheid
  5. respect
  6. vertrouwen

Door te delen en te inspireren creëren we bij Krachteik groei en leveren we samen bijdrage aan een gezonde maatschappij, gezonde relaties en gezonde financiën.

Platform
Krachteik biedt iedereen een platform voor samenwerking, ontwikkeling en groei.

Welkom
Krachteik is op zoek naar mensen die dit platform in samenwerking verder willen ontwikkelen. Wij nodigen jou dan ook van harte uit.
Voel jij je aangesproken. wil je meer informatie of heb je een brandende vraag?
Bel een van onze ambassadeurs of kom gewoon gezellig kennismaken.

Je bent welkom! Onze eerstvolgende netwerkbijeenkomsten zijn gepland op woensdag 9 november en donderdag 15 december.

Hey! I am first heading line feel free to change me

Hey! I am first heading line feel free to change me

Hey! I am first heading line feel free to change me

Aanstaande activiteiten

9 november 2016 Krachteik Netwerkcafé, De ONT-moeting

Succesvol zijn is makkelijker in samenwerking! Samenwerken is veel krachtiger als mensen daadwerkelijk in contact zijn met elkaar. In de ONT-moeting heb je de mogelijkheid elkaar op een dieper niveau te leren kennen. Onder deskundige begeleiding van Sabine de Bruijn (www.datisdevraag.nl) kun je deelnemen aan de ONT-moeting. Een non-verbale variant op de zakelijke speeddate. Echter, kom ervaren dat je beter connectie maakt zonder woorden………

ontmoeting

15 december 2016 Krachteik Netwerkcafé, Crowdfunding

ondernemersideaal-ronald-treijtel-ondernemers-coach-150x150

De traditionele wereld van sparen, lenen en betalen verandert in een razend tempo. Banken en verzekeraars oriënteren zich nadrukkelijk op hun positie in de nabije toekomst. De zogenaamde Fintech economie komt op toeren en er melden zich steeds meer nieuwe spelers op het toneel. Een onderdeel van deze beweging is crowdfunding.
Deze manier van financieren met veel betrokkenheid van investeerders en media-exposure staat aan het begin van een enorme groeicyclus en in navolging van de VS en Engeland gaat het de komende jaren een stevige positie in nemen in ons land. Na deze presentatie door Ronald Treijtel, Crowdfund Coach voor Collin Crowdfund, kunt u crowdfinance een plaats geven in het totale (nieuwe) financieringslandschap, ziet u welke kansen het biedt en weet u waar Collin Crowdfund voor staat.

Het aanbod van Krachteik

Diensten & Producten van Krachteikers